Wil je meer bezoekers op je website? Een hogere merkbekendheid? Meer klanten?
Kortom: wil je uit internet halen wat er in zit?

Zoek je een strategische online marketingpartner met een bewezen trackrecord die proactief met je meedenkt? Een partner die flexibel met je samenwerkt? Dat zijn wij: Marktvizier Online Marketing.  Online actief sinds 1999.

Neem contact op

4 + 0 = ?

Bereikbaarheid Marktvizier

De Concordialaan ligt in stadswijk “Westerpark” op loopafstand van het Centraal Station. Marktvizier is per openbaar vervoer uitstekend te bereiken.  Na aankomst op het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch is het nog circa 10-12 minuten lopen.

Marktvizier is ook goed te bereiken vanaf de A2 en de A59.  Kies op de A59 afslag 46, Engelen. Volg de Rietveldenweg en ga rechts bij de T-splitsing met de Oude Vlijmenseweg. Pak bij de rotonde de derde afslag, Simon Stevinweg. Je vindt de Concordialaan aan de linkerkant.

Om te kunnen parkeren in de Concordialaan heb je een bezoekerskaart nodig. Voor onze klanten bezoekers stellen wij deze uiteraard gratis ter beschikking.

Omgeving

Als je in de buurt wil ontbijten, lunchen of dineren dan zit je binnen een kwartiertje wandelen al in het gezellige en bourgondische centrum van ’s-Hertogenbosch met zijn ruime keuze aan winkels, terrassen, restaurants en cafés. Na een bezoek bij Marktvizier raden we je dan ook zeker aan om een paar Bossche Bollen te kopen van Jan de Groot aan de Stationsweg 24 in den Bosch.

Maar voor een ontbijt of lunch kun je ook goed terecht in het Paleiskwartier waar je aan de Leeghwaterlaan (achter het centraal station, tegenover het Gerechtshof van ‘s-Hertogenbosch) een aantal goede horecavoorzieningen vindt. Wij zijn fan van Broodjeszaak Bufkes en Eet- en drinklokaal Mazzel/Toff.

Wil je iets opsturen of ons kantoor bezoeken?

Marktvizier Online Marketing

Concordialaan 67

5223 ZN  Den Bosch

06-44440065

info@marktvizier.nl
Kvk-nummer: 16062120
IBAN NL55 KNAB 0254 9547 82

Adverteren

Wil je dat iemand van Marktvizier persoonlijk contact met je opneemt over de commerciele mogelijkheden op Startpagina of Eet je Mooi: Stuur dan een e-mail naar info@marktvizier.nl. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Wil je wat vragen of heb je een interessant persbericht voor Inge de Munnik? 

Mail je vraag of persbericht naar info@ingedemunnik.nl.

Boek ‘Eet je Mooi in 28 dagen’ bestellen?

Het boek Eet je Mooi in 28 dagen is te koop via Bol.com