Freelance online marketing specialist

Wil jij meer inzicht in je websitebezoek? Als freelance online marketing specialist sta ik voor je klaar.  Ik help ondernemers en bedrijven die online marketing lastig vinden, er geen tijd voor hebben of er een hekel aan hebben. Of die graag willen sparren met iemand die kennis en ervaring op het gebied van online marketing heeft.

Herken je één of meerdere van de volgende punten?

 • Wil jij meer bezoekers op je website?  Zijn je bezoekersaantallen te laag of dalen ze?
 • Doe je nu maar wat, en zou je het fijn vinden als iemand je helpt met het opzetten van je strategische online aanpak en de vindbaarheid van je website?
 • Wil je meer resultaat halen uit alles wat je online doet?
 • Vind je online marketing maar lastig en ben je liever bezig met je dagelijkse werkzaamheden dan met je website en social media?
 • Wil je Social media inzetten voor je bedrijf, maar weet je niet welke platforms geschikt voor jouw bedrijf zijn of hoe je dit moet aanpakken?
 • Wil je een website laten bouwen maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of wil je je huidige website optimaliseren?
 • Staan je concurrenten hoger in Google dan jij?
 • Valt je omzet tegen?

Goed nieuws! Ik kan je helpen!

De meeste bedrijven willen groeien en denken eraan om nieuwe klanten werven via internet. Maar hoe pak je dat aan? Even een website laten maken en dan is het klaar? Meer bloggen, vaker een nieuwsbrief sturen of iets posten op social media? Veel bedrijven doen maar wat, maar dat is helaas niet effectief.

Om succesvol op internet te kunnen opereren moet je een duidelijke visie op de markt hebben, weten waar je voor staat en de doelen die je als bedrijf via online kanalen wil bereiken. Of je nu een klein of groot bedrijf hebt,  ik begrijp de uitdagingen die hier voor veel bedrijven nog liggen. Ik deel graag mijn visie over de manier waarop ik jouw bedrijf in dit digitale tijdperk verder kan brengen. Het resultaat: meer traffic naar de website, een grotere merkbekendheid, meer leads en dus ook meer klanten

Dit traject doorlopen wij samen: jij als ondernemer,  ik als online marketing specialist.  Het wordt altijd maatwerk, want iedere ondernemer is uniek, heeft  zijn eigen marktgebied en eigen concurrentie. Ik ben extreem gemotiveerd om jou te helpen en ook nog eens competitief ingesteld. Samen kunnen wij jouw concurrenten verslaan.

 7 redenen om mij in te huren

 1. Passie voor online marketing: fulltime actief op internet sinds 1999.
 2. Ondernemer met visie, daadkracht en creativiteit.  Ervaren in het exploiteren van websites. Ik weet hoe internet werkt.
 3. Specialist in inbound marketing: contentmarketing, social media marketing en SEO
 4. Vakkundig: Nima C, docent marketing aan HBO en SRM.
 5. Praktisch. Geen ingewikkelde theorien, gewoon doen. Voorbeelden uit de praktijk
 6. Kennis overdragen: ik deel mijn kennis en ervaring graag met anderen
 7. Humor. Ik neem mezelf niet altijd even serieus. Ben flexibel en levenslustig.

Neem daarom nu contact met me op: bel 06-44440065 of mail naar info@ingedemunnik.nl

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Vul dan de quickscan in. Ik zal dan je website bekijken en aangeven waar mogelijk verbeteringen mogelijk zijn.